Jongeren

 

Rock Solid Friends

Rock Solid Friends is een club, waar jongeren van 12 tot 17 jaar zich thuis voelen, waar ze elkaar kunnen ontmoeten en waar ze aan de hand van thema’s kunnen leren over de Bijbel en het christelijk geloof. Eenmaal in de drie weken komen we op zondagavond bij elkaar, van 17.30-19.30 uur.

 

Eerst eten we gezellig met z’n allen, daarna volgt er een inhoudelijk programma. Aan de hand van eigentijdse en bijbelse thema’s wordt een onderwerp (soms met hulp van één van de deelnemers) behandeld, met spel, opdrachten en gesprek. Het materiaal dat wordt gebruikt is verrassend en leuk.

Contactpersoon: Peter Liebeton, peter.liebeton@kpnmail.nl

 

Rock Solid Friends is ontwikkeld door Youth for Christ. Kijk ook eens op hun site: www.yfc.nl


Jeugdkerk

Op de eerste zondag van de maand is er Jeugdkerk voor tieners 12 - 17 jaar in het Nieuwe Kerkehuis.


Op het vertrouwde tijdstip, maar dan net even anders. We beginnen om 10.00 uur met een ontbijtje. Daarna gaan we met elkaar in gesprek wat het betekent om als jongere christen te zijn in deze tijd en wat God van ons vraagt. Dat doen we aan de hand van gelijkenissen van Jezus, (met leuke filmpjes en vragen). Het doel is om in aanvulling op de reguliere zondagsdiensten, een keer per maand met jongeren onder elkaar in gesprek te gaan over wat er allemaal verteld wordt in de kerk en wat wij daar mee kunnen.


Leiding: Arjan de Jong, Anne-Fokje Wielstra en Peter Liebeton