Scroll Top
Leusderweg 110, 3817 KD Amersfoort

Alpha

Maak kennis met het christelijk geloof.

WAT IS ALPHA?

Alpha is een serie bijeenkomsten waarin je samen met anderen het christelijk geloof ontdekt.

Elke bijeenkomst begint met een lekkere maaltijd, gevolgd door een inleiding over het christelijk geloof en de kleine groep. Van ‘Wie is Jezus?’ tot ‘Bidden: waarom en hoe?’, je ontdekt op een laagdrempelige en gezellige manier de basis van het geloof.

Na de inleiding ga je uit elkaar in kleine groepen om door te praten over het onderwerp. En echt geen enkele vraag of mening is te gek: de kleine groep is de plek waar je álles mag delen.

En dat is Alpha! Een plek waar alle verhalen samenkomen, waar je alles mag zeggen, ongetwijfeld nieuwe vriendschappen maakt én (volgens 92% van de deelnemers) sowieso een goede tijd hebt.

Alpha duurt ongeveer tien weken en een weekend weg en is gratis. Soms wordt er een kleine (vrijwillige) bijdrage gevraagd voor het weekend weg.

Data en tijden

Alpha start op woensdagavond 4 april om 19:30 uur, met een introductie-avond. Tijdens die avond hoor je meer over wat Alpha is en ervaar je al iets van een Alpha-avond. Kom gerust eens kijken of het wat voor je is en als je het niks vind, dan laat je het lekker bij die ene avond.

Op donderdag11 april 2024 is dan de volgende Alpha-avond. Die is op Leusderweg 110 te Amersfoort (het Nieuwe Kerkhuis).

Meld je hieronder aan, je bent van harte welkom!

MEER INFORMATIE EN/OF AANMELDING

Neem voor meer informatie en/of aanmelding contact op met alpha@nieuwekerkamersfoort.nl