Leusderweg 110, 3817 KC Amersfoort

Jongeren

Ook voor de jongeren hebben wij diverse ‘clubs’.

Basiscatechese

Op maandagavond krijgt groep 7 en 8 in creatieve werkvormen en in gesprek met de dominee onderwijs over de bijbel en het geloof. Neem voor meer informatie contact op met ds. Gerard Kansen.

Rock Solid Friends

Rock Solid Friends is een tienerclub voor de jeugd van 12 en 13 jaar waarin gezelligheid, gesprekken, sport en spel centraal staan. Rock Solid Friends is eens in de drie weken op zondagavond.

Rock Solid Friends is ontwikkeld door Youth for Christ. Kijk ook eens op hun site: www.yfc.nl

Young and holy

Tieners van 14, 15 en 16 jaar gaan na een ‘American dinner’ op allerlei manieren aan de slag met een Bijbels of maatschappelijk thema. Eens in de drie weken op zondagavond om 18.00 uur.

Alpha Youth

Jongeren vanaf 16 jaar denken op deze kring samen na over wat geloven betekent voor je dagelijks leven.

Jeugdkerk

Op de eerste zondag van de maand is er Jeugdkerk voor tieners 12 – 17 jaar in het Nieuwe Kerkehuis.

Op het vertrouwde tijdstip, maar dan net even anders. We beginnen om 10.00 uur met een ontbijtje. Daarna gaan we met elkaar in gesprek wat het betekent om als jongere christen te zijn in deze tijd en wat God van ons vraagt. Dat doen we aan de hand van gelijkenissen van Jezus, (met leuke filmpjes en vragen). Het doel is om in aanvulling op de reguliere zondagsdiensten, een keer per maand met jongeren onder elkaar in gesprek te gaan over wat er allemaal verteld wordt in de kerk en wat wij daar mee kunnen.

Jeugdweekend

In september gaat de 12+ jeugd met elkaar op startkamp om elkaar na de vakantie weer te ontmoeten en een aftrap van het nieuwe seizoen te geven.

Contact

Heb je vragen over het jeugdwerk, neem dan contact op met de jeugdouderling.

Youth For Christ boeken