Leusderweg 110, 3817 KD Amersfoort

Ministry cursus

Bidden met mensen in de kracht van de Heilige Geest.

Ministry cursus is een gebedsmodel waarbij twee mensen bidden voor een derde persoon: ‘Bidden met mensen in de kracht van de Heilige Geest’. In sommige gemeenten wordt ministry vertaald met ‘persoonlijk gebed’, ‘persoonlijke voorbede’ of  ‘zegenend bidden’.

Bij ministry verwachten we dat God door zijn Geest daadwerkelijk aanwezig is (Lucas 11:13). Het gaat daarbij niet om de bidders, maar om God die door de Heilige Geest wil werken in het leven van de persoon die om gebed vraagt. In Engeland wordt gezegd: ‘Ministry is zegenen wat God aan het doen is’.

Graag nodigen wij je uit om aan de ministrycursus deel te nemen, zodat je kunt leren hoe je deze mooie vorm van geestelijke dienstbaarheid ook zelf kunt geven.

Brochure-Ministrycursus
Bijeenkomsten

De Ministry cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten. De bijeenkomsten beginnen met lofprijzing, daarna volgt onderwijs vanuit de Bijbel en het in praktijk brengen van het ministrygebed.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: de Bijbelse basis, de praktijk van ministry, genezing, vervulling met de Heilige Geest, vergeving, luisteren naar God, reageren op kwade machten en de leiding van God in ons leven.

De cursus is toegankelijk voor iedereen die verlangt te groeien in gebed, want ook voor je persoonlijk gebedsleven is deze cursus van grote waarde. Niet iedereen vindt bidden namelijk even gemakkelijk en ook niet iedereen voelt zich even vrijmoedig om voor een ander te bidden. De cursus is erop gericht om je te helpen daarin te groeien en betekent niet dat je vanzelfsprekend mee moet gaan doen in het gebedsteam.

INFO EN OPGAVE

Neem voor actuele data contact op met ds. Gerard Kansen.

Dit is een brochure van Ministry Cursus 1
Dit is een brochure van Ministry Cursus 2
Dit is een brochure van Ministry Cursus 3