Leusderweg 110, 3817 KC Amersfoort

Drie Alpha’s gaan in september van start


Na een prachtige Alpha in de Nieuwe Kerk afgelopen voorjaar, starten we in september een volgende Alpha. En deze keer geven we drie Alpha’s in plaats van één. Er worden twee online Alpha’s en één offline Alpha gegeven. De offline Alpha gaat uiteraard volgens de corona maatregelen.

Elke Alpha begint met elkaar beter leren kennen. Gezelligheid is een belangrijk onderdeel van Alpha. Daarna is er ruimte voor een korte inleiding. De inleiding inspireert om meer vragen te stellen. Elke video behandelt een onderwerp van het christelijk geloof, zoals ‘Wie is Jezus?’ en ‘Bidden: waarom en hoe?’.

Het leukste moment van Alpha: na de inleiding ga je in kleine groepen uit elkaar om in gesprek te gaan over het onderwerp van de avond. Deel je gedachten over geloof en het leven en hoor wat de rest denkt. Voel je vrij om te zeggen wat je wil!

De offline en een online Alpha starten op dinsdagavond 22 september. De dag erna start op woensdagavond de andere online Alpha. Doe dus mee wanneer het jou het beste uitkomt!

Op Alpha ga je in een ontspannen en gezellige sfeer met elkaar in gesprek over wat christenen geloven en leer je elkaar beter kennen. Alle vragen die je hebt, kun je in een veilige setting stellen. Het maakt niet uit of je sinds kort betrokken bent bij de Nieuwe Kerk of al langer: maak vooral een intro-avond mee (22 of 23 september) of klik eerst hier om te kijken of het wat voor je is. Meld je daarvoor aan via alpha@nieuwekerkamersfoort.nl. We kijken naar je uit!