Leusderweg 110, 3817 KD Amersfoort

Feest van Licht met zangeres Eline Bakker in Amersfoort

Op vrijdagavond 10 juni organiseert De Ontmoetingskerk in Amersfoort-Vathorst een Feest van Licht voor Zuid-Afrika. Dat doen zij in samenwerking met de christelijke zangeres Eline Bakker en vrouwenplatform wijzijnlume.nl. De opbrengst van de avond is bestemd voor beter opvang en onderwijs voor kinderen in Zuid-Afrika.

“Deze avond maakt onderdeel uit van de Lume Benefiet concerttour ‘Light has a name’. Want licht draagt een naam: God, Jezus en die van jou”, vertelt Marianne Mars namens de organisatie. “Tijdens deze avond kunnen bezoekers ontdekken wat dat betekent via een afwisselend programma van inspiratie en muziek van zangeres Eline Bakker, die in Nederland o.a. bekend werd met haar nummer ‘Jezus Overwinnaar’”. De avond vindt plaats in De Ontmoetingskerk (Hart van Vathorst, Angelinapolder 3) en start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en duurt tot 22.30 uur (inclusief pauze; consumpties verkrijgbaar + shoppen voor het goede doel).

Opbrengst voor het goede doel
De organisatoren willen met dit Feest van Licht ook letterlijk licht brengen in levens van mensen. Het concert is daarom een benefietconcert voor het goede doel. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.lumehelpt.nl/actie/amersfoort in ruil voor een donatie van 20 euro. Van dit bedrag gaat 10 euro naar beter onderwijs en goede opvang voor weeskinderen in Zuid-Afrika.