Leusderweg 110, 3817 KD Amersfoort

Hoe gaat het aanmelden voor een dienst ook alweer?

Nieuwe Kerk

Wat een goed nieuws dat wij weer met meer mensen kunnen samenkomen in de Nieuwe Kerk.
Om alles ordelijk en eerlijk te laten verlopen gebruiken wij al enige tijd het reserveringssysteem van Eventbrite.

 • Hoe werkt dat in de Nieuwe Kerk ook alweer? Op maandag krijgt een wisselende groep van 60 personen een uitnodiging om een ticket te registeren. Zijn op donderdag nog tickets over dan krijgen alle geïnteresseerden een e-mail dat zij een overgebleven ticket kunnen registeren. Bij 60 geregistreerde tickets zitten wij vol.

  Ontvangt u nog geen uitnodigingsmails van ons maar wilt u nu wel uitgenodigd worden, dan kunt u zich voor deze mailing aanmelden via toegang@nieuwekerkamersfoort.nl. Vermeldt u hierin ook voor hoeveel personen u van plan bent tickets te registeren, als u aan de beurt bent? 
 • Wat als ik via de link in de uitnodigingsmail een ticket heb geregistreerd maar onverhoopt toch niet kan? Via dezelfde link kunt u uw ticket ook weer annuleren. Uw plek komt dan weer vrij. U stelt een ander gemeentelid dan in staat een ticket te registeren en de dienst te bezoeken.
 • Wie moeten zich aanmelden via zo’n ticket? Alle bezoekers van de kerkdiensten in de Nieuwe Kerk hebben een eigen ticket nodig, die op de eigen naam staat. Dit geldt ook voor kinderen. U helpt de leiding van de kindernevendienst door de leeftijd van uw kind achter de naam te vermelden als u voor uw kind een ticket registreert.

  Er bestaan twee uitzonderingen op de registratieplicht:
  1. medewerkers, zoals dienstdoende ambtsdragers, mensen van de techniek, koster of leiding kindernevendienst;
  2. kinderen van groep 7 en 8 die een eigen dienst hebben en niet in de kerkzaal komen.

  Vragen? Mirjam.Hamberg@nieuwekerkamerafoort.nl.
  Bent u niet digi-vaardig en wilt u een ticket registeren dan kunt u telefonisch contact opnemen met Mirjam Hamberg.