Leusderweg 110, 3817 KC Amersfoort

Opknapbeurt voor het orgel

Begin 2021 starten we een project om het orgel van de kerk nog beter te laten klinken. De werkzaamheden zullen een aantal maanden in beslag gaan nemen. In die tijd zal het orgel niet altijd bruikbaar zijn voor erediensten en concerten.
Al met al is er best wat geld nodig om de werkzaamheden te kunnen betalen. De Nieuwe Kerk betaalt het grootste deel, maar we organiseren met gemeenteleden een aantal activiteiten om meer geld bij elkaar te krijgen. We hebben nog 10.000 euro nodig.

Ook zijn we op zoek naar muziek- en orgelliefhebbers die het leuk vinden om een aantal activiteiten te bedenken en te organiseren die geld in het laatje brengen. Als je zin en tijd hebt kun je je opgeven bij Dennis van der Wijk. Giften zijn zeer welkom op de rekening van de wijkkas: NL93 RABO 0115 15 4647, onder vermelding van ‘Orgel’. Klik hier om direct een bijdrage te leveren.

Eén van de activiteiten die op de planning staan is een drieluik over het orgel. Dit zal digitaal worden gedaan door middel van drie video’s waarbij er verteld wordt over de werkzaamheden met bijpassende muziek. U hoort daar snel meer van!