Leusderweg 110, 3817 KD Amersfoort

Update Werkgroep Corona

corona

Naar aanleiding van de recente versoepelingen kunnen we weer meer gemeenteleden verwelkomen bij de diensten. Uiteraard met inachtneming van de bekende voorzorgsmaatregelen (1,5 meter afstand, ventileren, mondkapje bij bewegingen, handen wassen en thuisblijven bij klachten). We houden hierbij de adviezen vanuit de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) nauwlettend in de gaten.

Zolang een volle kerkzaal nog niet mogelijk is, zullen we blijven werken met het reserveren van een ticket via Eventbrite. Uit eerdere ervaring weten we hoeveel tickets we kunnen uitgeven met inachtneming van de 1,5 meter afstand. De medewerkers aan de dienst worden hierbij niet meegerekend. U krijgt om de zoveel tijd aan het begin van de week een uitnodiging om een ticket te reserveren en op donderdag worden alle niet geboekte tickets beschikbaar gesteld aan de hele gemeente. Zo heeft iedereen de gelegenheid om regelmatig een dienst bij te wonen. Mocht u onverwachts verhinderd zijn of corona-gerelateerde klachten hebben of u niet prettig voelen bij meer dan 50 kerkgangers, dan kunt u uw ticket annuleren en krijgt de eerste in de wachtrij dit ticket toegewezen.

Bent u nog niet aangemeld voor onze mailinglist of heeft u hulp nodig bij het boeken of annuleren van een ticket dan kunt u een e-mail sturen aan Mirjam.

We hopen dat de combinatie van vaccinatie en mildere varianten van het virus, spoedig zal leiden tot het kunnen loslaten van de maatregelen. Tot die tijd zijn we blij met de mogelijkheden die tot onze beschikking staan om zowel fysiek als via beeldverbinding de eredienst met elkaar te vieren.