Leusderweg 110, 3817 KC Amersfoort

Veel animo kerkbezoek

power-scanning

De zomervakantie nadert zijn einde en dat is ook te merken aan het kerkbezoek. De afgelopen weken waren alle beschikbare tickets (80) geboekt. Het is fijn om te merken dat veel gemeenteleden weer graag in de kerkbanken van de Nieuwe Kerk zitten!

De vraag naar tickets was afgelopen weken groter dan het beschikbaar aantal plaatsen. Dit betekent dat gemeenteleden op de wachtlijst komen voor de dienst. Gelukkig kan de dienst overigens ook prima online worden gevolgd.

Als u een ticket boekt, maar toch niet naar de dienst kan komen omdat u bijvoorbeeld klachten heeft of verhinderd bent, kunt u uw geregistreerde tickets annuleren. Dit kan via de link in de bevestigingsmail die u ontving of, als dat niet lukt, door een e-mail aan Mirjam te sturen. Hierdoor stelt u iemand van de wachtlijst in staat alsnog naar de dienst te komen. Het is erg jammer als er tickets niet benut worden terwijl een gemeentelid graag naar de dienst was gekomen.

We hopen daarom dat u zich afmeldt als u onverwacht toch niet naar de dienst komt! En ja, we hopen vooral dat de 1,5 meter straks komt te vervallen waardoor we weer allemaal, zonder ticket naar de kerk kunnen gaan.

Ontvangt u nog niet wekelijks de uitnodigingsmail voor de dienst? U kunt zich hiervoor aanmelden via deze link. Via de uitnodigingsmail kunt u vervolgens een ticket registreren.