Leusderweg 110, 3817 KC Amersfoort

Marriage Course: een avondje uit om te investeren in je relatie

1_mini.jpg

Komend najaar wordt de Marriage Course georganiseerd. De Marriage Course is een training, gericht op het versterken en verdiepen van je relatie. In zeven avonden staat iedere keer een ander onderwerp centraal waarover je met je partner in gesprek gaat.

Dit gebeurt in een ontspannen setting waarbij je vanuit het cursusmateriaal tips en vragen krijgt aangereikt. Als stel praat je hier samen over door, onder het genot van een hapje en een drankje. De training is bedoeld voor stellen met een duurzame liefdesrelatie, voor alle leeftijden en ongeacht hoe lang je al bij elkaar bent.

Thema’s van de zeven avonden zijn:

  1. De verbinding versterken
  2. De kunst van communicatie
  3. Conflicten oplossen
  4. De kracht van vergeving
  5. De impact van familie
  6. Goede seks
  7. Liefde in actie

Praktische informatie
De cursusavonden zijn op vrijdagavond in de Nieuwe Kerk van 19.30 tot 22.00 uur, op de volgende data: 24 september, 1, 8 en 29 oktober, 5, 12 en 19 november

De kosten bedragen 60 euro per stel, wat wordt gebruikt als bijdrage in de kosten voor catering en materialen. Laat het weten als de kosten een belemmering vormen, zodat we daarvoor een oplossing kunnen zoeken.

Er is ruimte voor maximaal 10 stellen. Bij meer animo wordt de cursus op een later moment herhaald.

Aanmelding en meer informatie via info@nieuwekerkamersfoort.nl. We kijken er naar uit om de Marriage Course te faciliteren en hopen jullie daar te ontmoeten.