Leusderweg 110, 3817 KD Amersfoort

Orgelconcert 9 juli: nog tickets beschikbaar

De afgelopen tijd is er hard aan het orgel van de Nieuwe Kerk gewerkt en de restauratie is voltooid. Het orgel is erg mooi geworden, boven verwachting!

Ter gelegenheid van de restauratie en uitbreiding wordt op vrijdagavond 9 juli om 19.30 uur een feestelijk concert gehouden door de organisten Frank Vergeer, Ronald Doornekamp en Dennis van der Wijk met medewerking van een aantal zangers o.l.v. Maria den Hertog.

Ook zal de orgelbouwer Sander Booij d.m.v. improvisaties het orgel laten horen en toelichten wat er aan het orgel gedaan is. Nu we weer mogen zingen mag de samenzang op zo’n avond natuurlijk niet ontbreken, daar waar het orgel met name voor
gebouwd is!

Inmiddels hebben we ruim 5000 euro van het streefbedrag van 10.000 euro binnen. Giften zijn nog steeds zeer welkom op de rekening van de wijkkas: NL93 RABO 0115 15 4647, onder vermelding van ‘Orgel’.

Via deze link kunt u een zitplaats reserveren voor het concert (graag voor woensdag 7 juli reserveren in verband met beperkt aantal zitplaatsen). Ook zal het concert live gestreamd worden, dit is te volgen via de website en kerkdienstgemist.

Het concert wordt feestelijk afgesloten met een glaasje wijn of rosé ter afsluiting van het project en om nog even na te praten over het concert. Het belooft een mooie avond te worden met veel afwisselende muziek en nieuwe klanken van het orgel.